Sergiology Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Sergio Herman, patron cuisinier van restaurant Oud Sluis*** vertelt over de grenzeloosheid van zijn vak en zijn boek/kunstobject ‘Sergiology’.
Holtkamps digestieven: boerenjongens en -meisjes, het winterkoninkje Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles stort Cees Holtkamp zich op een onderwerp dat niet standaard in de banketbakkerij thuishoort: […]
De Perfecte Espresso: meten is weten Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Hoe krijg je altijd de perfecte espresso uit je apparaat? Een geurig resultaat, niet bitter en met een mooie ‘crema’ […]
Robert Kranenborg over Sous Vide Written by eheroes, oktober 6th, 2016 Sous vide techniek -garen in een plastic zakje dat in een pan warm water hangt- komt uit de trukendoos van […]
Sushi college deel 1: de rijst Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 In een driedelig college leert Oof Verschuren je om nigiri sushi met makreel te maken. In dit eerste deel begint […]
Pizza (deel 2 van 2, slot): de juiste vorm en beleg Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2017 Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe je thuis een perfecte […]