Mix meer met Mads

Sergiology

Sergio Herman, patron cuisinier van restaurant Oud Sluis*** vertelt over de grenzeloosheid van zijn vak en zijn boek/kunstobject ‘Sergiology’.

Holtkamps digestieven: boerenjongens en -meisjes, het winterkoninkje

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles stort Cees Holtkamp zich op een onderwerp dat niet standaard in de banketbakkerij thuishoort: […]

De Perfecte Espresso: meten is weten

Hoe krijg je altijd de perfecte espresso uit je apparaat? Een geurig resultaat, niet bitter en met een mooie ‘crema’ […]

Robert Kranenborg over Sous Vide

Sous vide techniek -garen in een plastic zakje dat in een pan warm water hangt- komt uit de trukendoos van […]

Sushi college deel 1: de rijst

In een driedelig college leert Oof Verschuren je om nigiri sushi met makreel te maken. In dit eerste deel begint […]

Pizza (deel 2 van 2, slot): de juiste vorm en beleg

Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe je thuis een perfecte […]