Wat is bakpoeder? Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2016 Om je deeg luchtig te maken heb je bakpoeder nodig. Maar wat is bakpoeder eigenlijk en waar komt het vandaan? […]
Frambozentaart Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt patissier Cees Holtkamp een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de frambozentaart met […]
Verse aanvoer: Ramses pop up in Felix Meritis Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 Op de begane grond van gebouw Felix Meritis in Amsterdam is een nieuw pop up restaurant neergestreken: Ramses. De zaak […]
Gebakken rogvleugel met kappertjes Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht, fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]
Zwetende kaas voorkomen Written by , oktober 14th, 2015 Net als de consument heeft kaas de neiging om bij warmte te gaan zweten. Het klinkt niet fris, maar hoe […]
Sambal badjak maken met Titi Waber Written by Ronald Hoeben, maart 12th, 2021 Chefkok en kookboekauteur Titi Waber schreef een boek met vijftig soorten sambal. Nadat ze eerder voor Foodtube sambal belado maakte, […]
Razendsnel knoflook pellen Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz leert ons een kunstje om een hele bol knoflook snel op te delen in gepelde knoflooktenen.