Aeropress koffie zetten

Edward Beumer van de Amsterdamse coffeeshop Trakteren behaalde onlangs het nationale kampioenschap koffie maken met de Aeropress. De Aeropress is […]

Advocaat maken

BENODIGDHEDEN bain marie INGREDIENTEN 1/2 vanillestokjes 100 g eidooiers (4 à 5 stuks) 100 g fijne kristalsuiker 1 g zout […]

Advocaat

Patissier Cees Holtkamp maakt advocaat met Russische wodka. Ingrediënten voor 1 fles advocaat: 250 gram eierdooiers (zijn er ongeveer 15) […]

Adieu restaurant As (2007-2021)

Na 14 jaar komt een eind aan het bestaan van restaurant As. Een plek waar gepionierd werd met open vuur […]

Achter de schermen van De Dyck

Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]

Achter de schermen bij Ciel Bleu**

Restaurant Ciel Bleu, op de bovenste verdieping van het Okura Hotel te Amsterdam heeft al tien jaar twee Michelinsterren. Om […]

Abrikozensaus

Abrikozensaus, een heerlijke toevoeging aan menig nagerecht. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken ‘m in dit geval voor […]