Aeropress koffie zetten Written by , maart 30th, 2016 Edward Beumer van de Amsterdamse coffeeshop Trakteren behaalde onlangs het nationale kampioenschap koffie maken met de Aeropress. De Aeropress is […]
Advocaat maken Written by , april 10th, 2017 BENODIGDHEDEN bain marie INGREDIENTEN 1/2 vanillestokjes 100 g eidooiers (4 à 5 stuks) 100 g fijne kristalsuiker 1 g zout […]
Advocaat Written by eheroes, maart 9th, 2015 Patissier Cees Holtkamp maakt advocaat met Russische wodka. Ingrediënten voor 1 fles advocaat: 250 gram eierdooiers (zijn er ongeveer 15) […]
Adieu restaurant As (2007-2021) Written by Ronald Hoeben, januari 29th, 2021 Na 14 jaar komt een eind aan het bestaan van restaurant As. Een plek waar gepionierd werd met open vuur […]
Achter de schermen van De Dyck Written by Ronald Hoeben, oktober 13th, 2023 Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]
Achter de schermen bij Ciel Bleu** Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2018 Restaurant Ciel Bleu, op de bovenste verdieping van het Okura Hotel te Amsterdam heeft al tien jaar twee Michelinsterren. Om […]
Abrikozensaus Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Abrikozensaus, een heerlijke toevoeging aan menig nagerecht. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken ‘m in dit geval voor […]