Aubergineteefjes uit TLV Vegan

Na TLV, het succesvolle kookboek over de keuken van Tel Aviv, komt Jigal Krant met een vegan versie: Land zonder […]

Mul van Paul Bocuse

In de keuken van Paul Bocuse (1926-2018) maakt diens rechterhand Christophe Muller een even beroemd als spectaculair gerecht van de […]

Wat is oude kaas?

Oude kaas lijkt een alledaags artikel, maar wanneer is oude kaas oud en hoe lang duurt het eer een kaas […]

Masterclass worstenbroodjes

De corona pandemie zette menig restaurantkok op een ander spoor. In plaats van mooie gerechten op een bord moesten zij […]

Warme cake van Holtkamp

Cake lijkt een basisartikel voor een banketbakker, maar het maken van cake in de eigen keuken (in plaats van in […]

Varkensterrine van Le Garage

Op de kaart van restaurant Le Garage prijkt een aantal Franse klassiekers. Eén ervan is een terrine van telkens wisselende […]

De favoriete mossel van Syrco Bakker

Om de opening van het Mosselseizoen in Yerseke te promoten was niemand minder dan Syrco Bakker in stelling gebracht. Syrco […]