Aubergineteefjes uit TLV Vegan Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2022 Na TLV, het succesvolle kookboek over de keuken van Tel Aviv, komt Jigal Krant met een vegan versie: Land zonder […]
Mul van Paul Bocuse Written by eheroes, maart 9th, 2015 In de keuken van Paul Bocuse (1926-2018) maakt diens rechterhand Christophe Muller een even beroemd als spectaculair gerecht van de […]
Wat is oude kaas? Written by , mei 25th, 2016 Oude kaas lijkt een alledaags artikel, maar wanneer is oude kaas oud en hoe lang duurt het eer een kaas […]
Masterclass worstenbroodjes Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2021 De corona pandemie zette menig restaurantkok op een ander spoor. In plaats van mooie gerechten op een bord moesten zij […]
Warme cake van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 22nd, 2023 Cake lijkt een basisartikel voor een banketbakker, maar het maken van cake in de eigen keuken (in plaats van in […]
Varkensterrine van Le Garage Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2017 Op de kaart van restaurant Le Garage prijkt een aantal Franse klassiekers. Eén ervan is een terrine van telkens wisselende […]
De favoriete mossel van Syrco Bakker Written by , augustus 27th, 2015 Om de opening van het Mosselseizoen in Yerseke te promoten was niemand minder dan Syrco Bakker in stelling gebracht. Syrco […]