Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg

De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]

Verse Aanvoer: Koreaans restaurant Yokiyo

In de stad wemelt het van de Oosterse restaurants maar de Koreaanse keuken werd zo’n beetje exclusief vertegenwoordigd door Yokiyo […]

Verse Aanvoer: Jean & Marie

De lente lijkt ook de horeca-aanwas te bevorderen. Met pop up snelheid schieten de nieuwe Amsterdamse restaurants uit de grond. […]

Verse Aanvoer: Impero Romano

Impero Romana is een nieuw, klassiek Italiaans restaurant op de Amsteldijk. De zaak is de eerste Amsterdamse vestiging van het […]

Verse Aanvoer: het Jaar van Wasabi bij restaurant Taiko

Restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel is vernoemd naar een Japanse trommel. Toch is Taiko geen Japans restaurant, chef Schilo […]

Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS

Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]

Verse aanvoer: FC Hyena

De entrepreneurs van Hotel De Goudfazant blijven Amsterdam Noord verrassen. Met een Hotel dat een restaurant is en geen hotel […]