Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]
Verse Aanvoer: Koreaans restaurant Yokiyo Written by , juli 5th, 2016 In de stad wemelt het van de Oosterse restaurants maar de Koreaanse keuken werd zo’n beetje exclusief vertegenwoordigd door Yokiyo […]
Verse Aanvoer: Jean & Marie Written by , juni 8th, 2016 De lente lijkt ook de horeca-aanwas te bevorderen. Met pop up snelheid schieten de nieuwe Amsterdamse restaurants uit de grond. […]
Verse Aanvoer: Impero Romano Written by Ronald Hoeben, januari 31st, 2017 Impero Romana is een nieuw, klassiek Italiaans restaurant op de Amsteldijk. De zaak is de eerste Amsterdamse vestiging van het […]
Verse Aanvoer: het Jaar van Wasabi bij restaurant Taiko Written by , september 28th, 2016 Restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel is vernoemd naar een Japanse trommel. Toch is Taiko geen Japans restaurant, chef Schilo […]
Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS Written by , december 13th, 2016 Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]
Verse aanvoer: FC Hyena Written by , augustus 17th, 2016 De entrepreneurs van Hotel De Goudfazant blijven Amsterdam Noord verrassen. Met een Hotel dat een restaurant is en geen hotel […]