De Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp

Bereiding: Meng de boter, suiker en het zout met de mixer doorelkaar. Voeg het ei toe en meng ook deze met […]

The Thrill Grill

De Thrill Grill is eigenlijk een foodtruck, een vrachtwagen van waaruit hamburgers verkocht worden, maar in dit geval is de […]

Slagroomtruffels maken

De slagroomtruffel is een banketbakkersklassieker, maar wie maakt ‘m nog zoals het hoort? U raadt het al: Cees Holtkamp natuurlijk. […]

Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café

Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]

Paddenstoelen plukken met Jean Michel Hengge (1952-2021)

Op 4 november 2021 overleed Jean Michel Hengge, voormalig patron cuisinier van restaurant Muller* in Groningen. Hengge was een kok […]

Verse Aanvoer: Baut Paradijs

Met vijf openingen in vier jaar is Baut veruit de energiekste pop up van de stad. Deze keer is het […]

Verse Aanvoer: Winterrestaurant op het Vuurtoreneiland

Het Vuurtoreneiland in het Markermeer voor de kust van Durgerdam is in wintertooi. Het zomerrestaurant is in winterslaap, maar de […]