De Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding: Meng de boter, suiker en het zout met de mixer doorelkaar. Voeg het ei toe en meng ook deze met […]
The Thrill Grill Written by eheroes, december 9th, 2014 De Thrill Grill is eigenlijk een foodtruck, een vrachtwagen van waaruit hamburgers verkocht worden, maar in dit geval is de […]
Slagroomtruffels maken Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 De slagroomtruffel is een banketbakkersklassieker, maar wie maakt ‘m nog zoals het hoort? U raadt het al: Cees Holtkamp natuurlijk. […]
Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café Written by , februari 14th, 2017 Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]
Paddenstoelen plukken met Jean Michel Hengge (1952-2021) Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 Op 4 november 2021 overleed Jean Michel Hengge, voormalig patron cuisinier van restaurant Muller* in Groningen. Hengge was een kok […]
Verse Aanvoer: Baut Paradijs Written by , januari 18th, 2017 Met vijf openingen in vier jaar is Baut veruit de energiekste pop up van de stad. Deze keer is het […]
Verse Aanvoer: Winterrestaurant op het Vuurtoreneiland Written by , oktober 10th, 2016 Het Vuurtoreneiland in het Markermeer voor de kust van Durgerdam is in wintertooi. Het zomerrestaurant is in winterslaap, maar de […]