Uientaart-sjalottentaart van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 12th, 2021 Uit haar boek A la Minute maakt groentengodin Mari Maris een uientaart van bladerdeeg, uien en sjalotten. Hartverwarmend en simpel […]
Uiensoep maken Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2017 Bij het maken van uiensoep heb je maar vier ingrediënten nodig: wijn, water, tijd en uien. Veel uien. Door het […]
Twee ijstaarten van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp twee ijstaarten op basis van verschillende soorten roomijs: de bekers […]
Turkse snert Written by Ronald Hoeben, juli 12th, 2018 Michel Rekers is chef kok bij één van de zeven Nederlandse zorgcentra waar nog dagelijks vers gekookt wordt. Tevens heeft […]
Tulum – de veelzijdige nomadenkaas Written by , juli 23rd, 2015 Tulum, kaas in een pot. Merijn Tol legt uit waarom het prettig is om altijd een pot Tulum in je […]
Tulpenbollen eten Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 In zijn restaurant De Nieuwe Winkel zoekt patron cuisinier Emile van der Staak naar groenten buiten het reguliere supermarktassortiment. Zo […]
Tuinierende koks Written by eheroes, december 8th, 2014 Koks met een eigen tuintje: het leek een modegrill maar er schijnt nu toch een nieuwe, serieuze kaste van tuinierende […]