Truffeltosti van Coach Rubbe Written by Ronald Hoeben, februari 29th, 2020 Ruben Blokhuis, chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht (en buiten de keuken beroemd als @coachrubbe van De Kelderklasse) […]
Truffelei Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 Foodtube’s Keukenmeester René Ameling maakt een feestelijk truffeleitje.
Truffelcollege van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz heeft uit Italië een zending van twee soorten truffel gekregen. Hoe herken […]
Triple Chocolate Chunkies Cake Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 100 gram pure chocolade met de boter au bain marie, draai het vuur […]
Tourneren Written by , juli 2nd, 2015 Net als plisseren (ontvellen) is ook tourneren een term uit de professionele keuken. Bij het tourneren worden harde groenten of […]
Tournedos opéra Written by Ronald Hoeben, november 20th, 2020 In het restaurant van de Parijse opéra werd ooit de gelijknamige tournedos Opéra geserveerd, een gerecht dat bestaat uit tournedos […]
Toques & Clochers 2017 Written by , april 13th, 2017 In Limoux in Zuidwest Frankrijk was Palmpasen 2017 voor de 29e keer het weekend van Toques & Clochers, de legendarische […]