Masterclass English pork pie van Greg Manning

Cuisinier/cateraar Greg Manning geeft een masterclass pork pie maken. Een typisch Brits product -net als Manning zelf overigens- dat ooit […]

Appelcarré bakken

Ooit was de appelcarré een bekende verschijning in de banketbakkersetalage, maar de laatste jaren zie je ze vrijwel nergens meer. […]

Masterclass kip pocheren met René Ameling

In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]

Spek. Een slagerscollege door Gertjan Kiers

Zowel van het varken als van het rund is het duurste deel, de haas, vrijwel vetloos. Niet zo verwonderlijk dus […]

Mad3 Kopenhagen

Een reportage over het Mad symposium in Kopenhagen.

Hollandse appeltaart

De Hollandse appeltaart onderscheidt zich van andere appeltaarten door de gebruikte ingrediënten, te beginnen met de Zeeuwse bloem voor het […]

Zelf pepermunt maken

Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]