Masterclass English pork pie van Greg Manning Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2023 Cuisinier/cateraar Greg Manning geeft een masterclass pork pie maken. Een typisch Brits product -net als Manning zelf overigens- dat ooit […]
Appelcarré bakken Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 Ooit was de appelcarré een bekende verschijning in de banketbakkersetalage, maar de laatste jaren zie je ze vrijwel nergens meer. […]
Masterclass kip pocheren met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]
Spek. Een slagerscollege door Gertjan Kiers Written by eheroes, december 16th, 2014 Zowel van het varken als van het rund is het duurste deel, de haas, vrijwel vetloos. Niet zo verwonderlijk dus […]
Mad3 Kopenhagen Written by eheroes, maart 17th, 2015 Een reportage over het Mad symposium in Kopenhagen.
Hollandse appeltaart Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 De Hollandse appeltaart onderscheidt zich van andere appeltaarten door de gebruikte ingrediënten, te beginnen met de Zeeuwse bloem voor het […]
Zelf pepermunt maken Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]