Tiramisu van Holtkamp

Cees en Stella storten zich voor de verandering eens op een Italiaanse klassieker: tiramisu. Het recept komt uit Holtkamps boek […]

Tiramisu maken

Roberto Payer, directeur van Hilton Amsterdam en auteur van het boek ‘De Pure Italiaanse Keuken’ maakt tiramisu zoals hij dat […]

Tim Raue** gastchef Rijks

In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]

Thull’s: inmaken, fermenteren & lunchen

Simone van Thull vertelt wat er allemaal in haar Amsterdamse ‘eetwinkel’ te koop is. Veel van de atrikelen zijn zelfgemaakt, […]

Thrill Grill Burger met Robert Kranenborg

Meer en meer koks uit de wereld van fine dining zijn zich bezig gaan houden met het produceren van simpel […]

Thomas Demuth maakt een surf & turf van patrijs en kreeft

In de keuken van Tannay melden we ons voor een complex gerecht, dat wordt gemaakt door Thomas Demuth. In de […]

The Thrill Grill

De Thrill Grill is eigenlijk een foodtruck, een vrachtwagen van waaruit hamburgers verkocht worden, maar in dit geval is de […]