Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS

Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]

Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet

In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw.  Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]

Pannenkoekentaart uit 1942

Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur, maakt een recept uit een wel heel bijzonder kookboek met de titel ‘Haal het […]

Maroeska Metz maakt pepparkakor

Mariska maakt een kerstkoekje dat een overblijfsel is van een Zweedse amourette van 40 jaar geleden. Het heeft een vorm […]

Nog een brood uit de oven

Met behulp van de Dutch Oven van urbansandindians.com maak ik nog eens een brood uit de oven, dit keer met […]

Spicy feta brûlée

Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een spannende variatie op crème brûlée […]

Kaassoufflé maken

In de keuken van restaurant Le Hollandais maakt Adriaan van Raab van Canstein een soufflé van maroilles, een Franse koekaas […]