Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS Written by , december 13th, 2016 Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]
Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet Written by Ronald Hoeben, januari 8th, 2021 In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw. Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]
Pannenkoekentaart uit 1942 Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2020 Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur, maakt een recept uit een wel heel bijzonder kookboek met de titel ‘Haal het […]
Maroeska Metz maakt pepparkakor Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2024 Mariska maakt een kerstkoekje dat een overblijfsel is van een Zweedse amourette van 40 jaar geleden. Het heeft een vorm […]
Nog een brood uit de oven Written by eheroes, maart 17th, 2015 Met behulp van de Dutch Oven van urbansandindians.com maak ik nog eens een brood uit de oven, dit keer met […]
Spicy feta brûlée Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een spannende variatie op crème brûlée […]
Kaassoufflé maken Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In de keuken van restaurant Le Hollandais maakt Adriaan van Raab van Canstein een soufflé van maroilles, een Franse koekaas […]