Verse Aanvoer: Le Restaurant Written by , februari 21st, 2017 Jan de Wit en zijn kokscollectief verhuisden met Le Restaurant binnen de Pijp. Doordat tijdens de verhuizing de Michelingids 2017 […]
Bloemkoolcouscous met tzaziki Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Bloemkool is populairder dan ooit. Bloemkoolcrème lijkt niet meer weg te denken uit de Hollandse haute cuisine en er duiken […]
Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café Written by , februari 14th, 2017 Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]
Terrine-college Deel 4 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 4 gaat de terrine de […]
Rivierkreeftjes Written by , juli 7th, 2015 Alentejo is een prachtig gebied in het hart van Portugal, dat naast veel landbouwproducten ook een flinke wijnopbrengst levert. Er […]
Palačinke, Oosteuropese pannenkoekentaart Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz maakt palačinke, een van eenzijdig gebakken pannenkoeken gestapelde delicatesse. Dit is het recept: 90 […]
Mediterrane vinaigrette maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]