Verse Aanvoer: Le Restaurant

Jan de Wit en zijn kokscollectief verhuisden met Le Restaurant binnen de Pijp. Doordat tijdens de verhuizing de Michelingids 2017 […]

Bloemkoolcouscous met tzaziki

Bloemkool is populairder dan ooit. Bloemkoolcrème lijkt niet meer weg te denken uit de Hollandse haute cuisine en er duiken […]

Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café

Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]

Terrine-college Deel 4

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 4 gaat de terrine de […]

Rivierkreeftjes

Alentejo is een prachtig gebied in het hart van Portugal, dat naast veel landbouwproducten ook een flinke wijnopbrengst levert. Er […]

Palačinke, Oosteuropese pannenkoekentaart

Kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz maakt palačinke, een van eenzijdig gebakken pannenkoeken gestapelde delicatesse. Dit is het recept: 90 […]

Mediterrane vinaigrette maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]