Tagliolini tartufo (pasta met truffel)

De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]

Tagliatelli @ Restaurant Gustavino

Wie nog eens goed zoekt achter in de keukenkastjes komt er waarschijnlijk nog wel eentje tegen: een pastamachientje. Het is […]

Tafelmessen

Nu zo langzamerhand iedereen geïnvesteerd heeft in een duur, professioneel koksmes, richten de begerige blikken zich naar de betere tafelmessen. […]

Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen

In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.

Sushirijst

Rond het maken van sushi hangt een sfeer van eeuwenoude traditie en bijkans onnavolgbaar vakmanschap. Maar het begint allemaal met […]

Sushi college deel 1: de rijst

In een driedelig college leert Oof Verschuren je om nigiri sushi met makreel te maken. In dit eerste deel begint […]

Sushi college 3 (slot): nigiri sushi maken

Fotograaf Oof Verschuren verdiepte zich jarenlang in de wereld van de sushi tot hij genoeg wist om er een boek […]