Tagliolini tartufo (pasta met truffel) Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2019 De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]
Tagliatelli @ Restaurant Gustavino Written by eheroes, maart 24th, 2015 Wie nog eens goed zoekt achter in de keukenkastjes komt er waarschijnlijk nog wel eentje tegen: een pastamachientje. Het is […]
Tafelmessen Written by Ronald Hoeben, maart 2nd, 2017 Nu zo langzamerhand iedereen geïnvesteerd heeft in een duur, professioneel koksmes, richten de begerige blikken zich naar de betere tafelmessen. […]
Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2018 In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.
Sushirijst Written by eheroes, maart 24th, 2015 Rond het maken van sushi hangt een sfeer van eeuwenoude traditie en bijkans onnavolgbaar vakmanschap. Maar het begint allemaal met […]
Sushi college deel 1: de rijst Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 In een driedelig college leert Oof Verschuren je om nigiri sushi met makreel te maken. In dit eerste deel begint […]
Sushi college 3 (slot): nigiri sushi maken Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 Fotograaf Oof Verschuren verdiepte zich jarenlang in de wereld van de sushi tot hij genoeg wist om er een boek […]