Het lot van de kreeft Written by eheroes, maart 17th, 2015 Wie een maaltje mosselen in de pan gooit of huisvredebreuk pleegt bij een oester plaatst zich daarbij direct in de […]
Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek Written by eheroes, december 1st, 2014 Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]
Wildzwijnmedaillons Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2015 Theus de Kok, cuisinier en wildexpert, al decennia verbonden aan restaurant De Echoput, maakt wildzwijnmedaillons met een crumble van hazelnoten […]
Met de pont naar Europa Written by Ronald Hoeben, september 13th, 2019 De rafelranden van Amsterdam strekken zich al uit tot Zaandam. Het terrein van de voormalige wapen- en minutiefabriek Hembrug, vernoemd […]
Gevulde koeken Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Bereiding Voor de koek van twaalf gevulde koeken: Meng 100 gram basterdsuiker met 200 gram boter, een half ei , […]
Noordzeekreeft Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Joris Bijdendijk, inmiddels executive chef van restaurant RIJKS, bereidt een gigantische Noordzeekreeft.
Gelatine verklaard Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2017 Gelatine is een mysterieus artikel. Je kijkt er dwars doorheen en toch heeft het een duistere achtergond. Cees Holtkamp brengt […]