De onweerstaanbare aardappeltjes van Rijsel Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Gebakken aardappelen kom je niet vaak in een restaurant tegen. Geen wonder: het is een bewerkelijk gerecht dat à la […]
Twee ijstaarten van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp twee ijstaarten op basis van verschillende soorten roomijs: de bekers […]
Achter de schermen van De Dyck Written by Ronald Hoeben, oktober 13th, 2023 Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]
Jigal Krant maakt vegan mayonaise Written by Ronald Hoeben, februari 3rd, 2023 Of je vegan mayonaise nog wel mayonaise mag noemen is voor sommigen een omstreden kwestie. Feit is dat als je […]
Gekarameliseerde zoete aardappel Written by Ronald Hoeben, september 30th, 2022 Alexander Gerchberg is een Russisch/Israëlische kok die de overstap maakte van het ballet naar de keuken. Als kookboekauteur publiceerde hij […]
Bretonse crêpes Written by Ronald Hoeben, juni 17th, 2022 Het is 2008. Vanuit een iconisch geribbelde Citroen HY bus serveert Her Jobse Bretonse crêpes van een originele Bretonse crêpes-plaat. […]
De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 12th, 2021 In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]