Spaghetti met pecorino en peper Written by Ronald Hoeben, april 27th, 2018 Antonella Barbella (Italiaanse kokkin) en Roberto Payer (general manager Waldorf Astoria Hotel Amsterdam) maken in de keuken van Amsterdam Hilton […]
Spaghetti met Krab Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2015 In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]
Spaghetti carbonara. Zonder room. Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2018 In de voor hem zo vertrouwde keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Wallz Bossman een pastaschotel die bijna iedereen […]
Spaans lam in de oven Written by , februari 11th, 2016 In de streek waar de Spaanse Rueda wijn gemaakt wordt, mag men graag een speenvarken of een zuiglam in de […]
Soufflé Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de vormpjes in met een dunne laag boter. Let er op […]
Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero Written by , december 15th, 2016 In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]
Solis Juice Fountain Multi 847 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Het angstaanjagende gehuil van de Braun P32 Multipress hoor ik nog als ik terugdenk aan dit witte wonder dat ergens […]