Spaghetti met pecorino en peper

Antonella Barbella (Italiaanse kokkin) en Roberto Payer (general manager Waldorf Astoria Hotel Amsterdam) maken in de keuken van Amsterdam Hilton […]

Spaghetti met Krab

In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]

Spaghetti carbonara. Zonder room.

In de voor hem zo vertrouwde keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Wallz Bossman een pastaschotel die bijna iedereen […]

Spaans lam in de oven

In de streek waar de Spaanse Rueda wijn gemaakt wordt, mag men graag een speenvarken of een zuiglam in de […]

Soufflé

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de vormpjes in met een dunne laag boter. Let er op […]

Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero

In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]

Solis Juice Fountain Multi 847

Het angstaanjagende gehuil van de Braun P32 Multipress hoor ik nog als ik terugdenk aan dit witte wonder dat ergens […]