De Beste Chocola voor in de Keuken

Wie met chocola in de keuken aan de gang wil en zich bedient van de repen uit de supermarkt, komt […]

Verse Aanvoer: Pita in de Foodhallen

We zien het vaker: koks van toprestaurants die een make over maken van een overbekend vuistvoedsel.  Hamburgers, hot dogs, frieten. […]

Café Americain gereanimeerd

Peter Gast, patron cuisinier van restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen (1 Michelinster) werd erbij gehaald om het legendarische Amsterdamse […]

Linzensoep van Maroeska Metz

Vloeibaar comfortfood: linzensoep, rijk gevuld met groenten naar keuze. Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz laat je zien hoe simpel je het maakt. […]

Nieuwe haringsalade

In de keuken van zijn restaurant Atelier Wolf in Amsterdam maakt Michael Wolf een gerecht met Hollandse Nieuwe. Een koude […]

Beuk spreekt

Ramon Beuk keert de tv de rug toe en drijft een maand lang een bijzonder eigen restaurant. Wat gebeurt daar? Beuk […]

De pies van restaurant Slagerij De Beurs

Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]