De Beste Chocola voor in de Keuken Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Wie met chocola in de keuken aan de gang wil en zich bedient van de repen uit de supermarkt, komt […]
Verse Aanvoer: Pita in de Foodhallen Written by , januari 10th, 2017 We zien het vaker: koks van toprestaurants die een make over maken van een overbekend vuistvoedsel. Hamburgers, hot dogs, frieten. […]
Café Americain gereanimeerd Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2017 Peter Gast, patron cuisinier van restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen (1 Michelinster) werd erbij gehaald om het legendarische Amsterdamse […]
Linzensoep van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2024 Vloeibaar comfortfood: linzensoep, rijk gevuld met groenten naar keuze. Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz laat je zien hoe simpel je het maakt. […]
Nieuwe haringsalade Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 In de keuken van zijn restaurant Atelier Wolf in Amsterdam maakt Michael Wolf een gerecht met Hollandse Nieuwe. Een koude […]
Beuk spreekt Written by eheroes, december 15th, 2014 Ramon Beuk keert de tv de rug toe en drijft een maand lang een bijzonder eigen restaurant. Wat gebeurt daar? Beuk […]
De pies van restaurant Slagerij De Beurs Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2021 Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]