Zelf pepermunt maken

Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]

Zelf mosterd maken

Mosterd maken is kinderlijk eenvoudig, je hebt er eigenlijk alleen een keukenmachine voor nodig. In de video maakt Yvette van […]

Zelf Miso Maken

Miso is een Japanse smaakmaker, een fermentatieproduct dat tal van gerechten naar een hoger plan tilt. Meneer Wateetons laat zien […]

Zelf kaas rijpen (affineren)

Het affineren of rijpen van kaas is niet alleen specialistenwerk, je hebt er ook een ruimte voor nodig waar je […]

Zelf Frambozensiroop Maken

Bartenders werken niet uitsluitend met flessen waar een merk op staat, er worden achter de bar ook eigen drankjes samengesteld. […]

Zelf boter maken

Boter is een gefermenteerd zuivelproduct dat je thuis in je eigen keuken kunt maken en je hebt er niet eens […]

Zeewier-college

Afgezien van de bekende slierten van groene kussentjes die je als opvulmiddel in een mandje oesters aantreft, is zeewier doorgaans […]