Zelf pepermunt maken Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]
Zelf mosterd maken Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2015 Mosterd maken is kinderlijk eenvoudig, je hebt er eigenlijk alleen een keukenmachine voor nodig. In de video maakt Yvette van […]
Zelf Miso Maken Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 Miso is een Japanse smaakmaker, een fermentatieproduct dat tal van gerechten naar een hoger plan tilt. Meneer Wateetons laat zien […]
Zelf kaas rijpen (affineren) Written by Ronald Hoeben, september 16th, 2015 Het affineren of rijpen van kaas is niet alleen specialistenwerk, je hebt er ook een ruimte voor nodig waar je […]
Zelf Frambozensiroop Maken Written by , mei 18th, 2016 Bartenders werken niet uitsluitend met flessen waar een merk op staat, er worden achter de bar ook eigen drankjes samengesteld. […]
Zelf boter maken Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Boter is een gefermenteerd zuivelproduct dat je thuis in je eigen keuken kunt maken en je hebt er niet eens […]
Zeewier-college Written by eheroes, december 15th, 2014 Afgezien van de bekende slierten van groene kussentjes die je als opvulmiddel in een mandje oesters aantreft, is zeewier doorgaans […]