Galette van boekweit met ei, kaas en kimchi

Na Indorock en Indostok schreef  Vanja van der Leeden een boek over haar behoorlijk gezonde keuken van alledag. Geen boekwerk […]

Kip gegaard in een kist

Er zijn verschillende manieren van barbecuën: op open vuur, onder deksel, directe hitte, indirecte hitte, gas, briketten, houtskool. Ralph de […]

Cees & Stella maken koffiebroodjes

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker (en Foodtube’s huispatissier) Cees Holtkamp een klassieker: koffiebroodjes. Het is een even […]

Puurst

In de video praat Jonnie uiteraard over zijn boek Puurst, maar ook over de betekenis en houdbaarheid van drie Michelinsterren, […]

Het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.

Wijnetiquette: Harold Hamersma over het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.

Cervelas de fruits de mer

Bereiding: Draai de snoekbaars filet twee keer door de fijne plaat van de gehaktmolen en draai dan in de cutter […]

Plaatbrood van Merijn en Nadia

Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]