Snijden, hakken, snipperen (deel 2 van 2)

Keukenmeester René Ameling leert je alles over snijden, hakken, snipperen en ciseleren. Hoe je je mes vasthoudt en hoe je […]

Snijden, hakken, snipperen (deel 1 van 2)

Keukenmeester René Ameling leert je alles over snijden, hakken, snipperen en ciseleren. Hoe je je mes vasthoudt en hoe je […]

Snelle hummus van Maroeska Metz

Met een simpele pot kikkererwten uit de supermarkt en een potje tahin maakt ontwerper/ kunstenaar/ kookboekauteur Maroeska Metz een pijlsnelle […]

Snelle eenpersoons appeltaartjes

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een snelle eenpersoons appeltaartjes voor direct gebruik. Je hebt nodig voor 6 […]

Snelgefixte uien/spinazietaart van Mari Maris

Groentenkoningin Mari Maris, auteur van (onder vele andere) het boek met de zelfverklarende titel Groenten, maakt uit dat boek een […]

Snelcursus worstenbroodjes

De corona pandemie zette menig restaurantkok op een ander spoor. In plaats van mooie gerechten op een bord moesten zij […]

Snelcursus kipsaté

Uit haar boek Indo Stok maakt Vanja van der Leeden kipsaté met pindasaus. Dit is een sterk ingekorte versie van […]