Slow juicers Written by eheroes, december 8th, 2014 Met slow juicers kun je sap onttrekken aan producten die helemaal net zo sappig lijken te zijn, zoals het veelbesproken […]
Slow food @ Terra Madre dag Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Op ‘Terra madre dag’ vraagt Slow Food wereldwijd aandacht voor wat moeder natuur te bieden heeft. In december 2012 was […]
Slow Coffee Written by , maart 17th, 2016 Joost Leopold van Leopold Koffieschool gunt ons een blik in de koffietoekomst. Slow coffee, geserveerd in een wijnglas. Bij slow […]
Sliptong bakken met Ralph Woerde Written by eheroes, december 1st, 2014 Sliptong bakken is voor menigeen een uitdaging. Ralph Woerde was patron cuisinier van restaurant De Oesterbar en is dat nu van […]
Slakken Written by eheroes, maart 17th, 2015 Veel van de Franse bistro-verrukkingen uit de vorige eeuw worden aan de vergetelheid onttrokken. Sommige gerechte zijn zo lang weggeweest […]
Slagroomtruffels maken Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 De slagroomtruffel is een banketbakkersklassieker, maar wie maakt ‘m nog zoals het hoort? U raadt het al: Cees Holtkamp natuurlijk. […]
Slagroomtaart van Holtkamp Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Kapsel: Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren met het zout, de suiker en de geraspte citroenschil […]