Slow juicers

Met slow juicers kun je sap onttrekken aan producten die helemaal net zo sappig lijken te zijn, zoals het veelbesproken […]

Slow food @ Terra Madre dag

Op ‘Terra madre dag’ vraagt Slow Food wereldwijd aandacht voor wat moeder natuur te bieden heeft. In december 2012 was […]

Slow Coffee

Joost Leopold van Leopold Koffieschool gunt ons een blik in de koffietoekomst. Slow coffee, geserveerd in een wijnglas. Bij slow […]

Sliptong bakken met Ralph Woerde

Sliptong bakken is voor menigeen een uitdaging. Ralph Woerde was patron cuisinier van restaurant De Oesterbar en is dat nu van […]

Slakken

Veel van de Franse bistro-verrukkingen uit de vorige eeuw worden aan de vergetelheid onttrokken. Sommige gerechte zijn zo lang weggeweest […]

Slagroomtruffels maken

De slagroomtruffel is een banketbakkersklassieker, maar wie maakt ‘m nog zoals het hoort? U raadt het al: Cees Holtkamp natuurlijk. […]

Slagroomtaart van Holtkamp

Bereiding Kapsel: Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren met het zout, de suiker en de geraspte citroenschil […]