Mari Maris: Rode paprika’s roosteren Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Mari Maris, auteur van o.v.a. De Groentebijbel, laat zien hoe je het best paprika’s kunt roosteren. Ze vertelt waarom er […]
Klassieke tafelbereidingen: kreeft & Barbarie-eend Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2018 Ooit, nog niet eens zo heel lang geleden, werden de betere restaurants gekarakteriseerd door de vele tafelbereidingen. Door vereenvoudigingen, kostenbesparingen […]
Mul van Paul Bocuse Written by eheroes, maart 9th, 2015 In de keuken van Paul Bocuse (1926-2018) maakt diens rechterhand Christophe Muller een even beroemd als spectaculair gerecht van de […]
Koolbloemensalade Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Sinds hij vijf jaar geleden een moestuin voor de deur van zijn restaurant De Kromme Watergang** kreeg, is patron cuisiner […]
Dronken gepocheerde eieren Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van restaurant Le Garage in Amsterdam maakt chefkok Ruben Dekker oeufs en meurette, in rode wijn gepocheerde […]
Oesters openmaken Written by eheroes, september 17th, 2015 Zeeland produceert zowel platte als holle oesters. De platte genieten Europese faam als huitres de Zélande, maar ze vereisen meer […]
Anti-kater-cocktail: de Corpse Reviver 2 Written by eheroes, maart 9th, 2015 Mads Voorhoeve biedt Eerste Hulp bij katervorming, in deze dagen van Nieuwjaarsborrels veel voorkomend onheil. Deze Corpse Revivor # 2 […]