Gepekelde ribeye Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2016 Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]
Paling, snoekbaars & watermunt Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2018 De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]
Joris Bijdendijk maakt chocoladefondant Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2021 Joris Bijdendijk, chefkok van restaurant RIJKS* in Amsterdam, maakte een kookboek waarin het eten dat hij zijn familie thuis voorzet […]
Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus Written by Ronald Hoeben, augustus 16th, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]
Zes koekenpannen Written by eheroes, december 2nd, 2014 Een goede koekenpan verdeelt de hitte goed en bakt niet aan. De hitteverdeling heeft met de materiaalsoort en de dikte […]
Cees en Stella maken een paaslam Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2024 Patissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een paaslam van quadrille-deeg. Dat gaat in een Dr Oetker […]
Tahin-college Written by Ronald Hoeben, oktober 7th, 2022 Je zou Esther Erwteman een tahiniste kunnen noemen. Ze weet namelijk zoveel van tahin, dat ze er een boek van […]