De strijd om de Kesbeker

De Sterklas van ROC strijdt om de Kesbeker, een prijs die uitgeloofd is door Oos Kesbeke voor degeen die een […]

Felix Wilbrink maakt Ierse biefstukreepjes

Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een even simpel als onweerstaanbaar gerecht van in reepjes gesneden Ierse biefstuk met crème fraîche […]

Restaurant John Dory

Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]

Nieuw in Amsterdam: Shanghai Bistro

The best of both worlds, dat is Shanghai Bistro aan de Amsterdamse Van Woustraat. De jonge chef Francis Tavarez verruilde […]

Beuk spreekt

Ramon Beuk keert de tv de rug toe en drijft een maand lang een bijzonder eigen restaurant. Wat gebeurt daar? Beuk […]

Sergio Herman over zijn boek Simple Food

In zijn boek Simple Food laat Sergio Herman zich van zijn huiselijke kant zien. Boek bestellen: http://foodt.be/2fgHlA1

Noordzeekrab

De kreeft gaat door het leven als de koning der schaaldieren, maar zowel de langoustine als de krab heeft eigenlijk […]