De strijd om de Kesbeker Written by , november 2nd, 2016 De Sterklas van ROC strijdt om de Kesbeker, een prijs die uitgeloofd is door Oos Kesbeke voor degeen die een […]
Felix Wilbrink maakt Ierse biefstukreepjes Written by Ronald Hoeben, oktober 22nd, 2021 Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een even simpel als onweerstaanbaar gerecht van in reepjes gesneden Ierse biefstuk met crème fraîche […]
Restaurant John Dory Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2016 Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]
Nieuw in Amsterdam: Shanghai Bistro Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 The best of both worlds, dat is Shanghai Bistro aan de Amsterdamse Van Woustraat. De jonge chef Francis Tavarez verruilde […]
Beuk spreekt Written by eheroes, december 15th, 2014 Ramon Beuk keert de tv de rug toe en drijft een maand lang een bijzonder eigen restaurant. Wat gebeurt daar? Beuk […]
Sergio Herman over zijn boek Simple Food Written by , oktober 26th, 2016 In zijn boek Simple Food laat Sergio Herman zich van zijn huiselijke kant zien. Boek bestellen: http://foodt.be/2fgHlA1
Noordzeekrab Written by Ronald Hoeben, juni 4th, 2015 De kreeft gaat door het leven als de koning der schaaldieren, maar zowel de langoustine als de krab heeft eigenlijk […]