Schelvis met asperges, radijs, prei en wortelcrème Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 Niels Timmer, Sterklasleerling van ROC Amsterdam, maakt een gerecht met schelvis, asperges, aardappel, radijs, prei en wortelcrème.
Scaloppine: vier variaties Written by Ronald Hoeben, januari 19th, 2017 Scaloppine is weliswaar ook een platgeslagen stukje kalfsvlees dat gebakken wordt, maar het is geen schnitzel. Roberto Payer, directeur van […]
Scallion pancakes (bosuipannenkoeken) van Emma de Thouars Written by Ronald Hoeben, september 18th, 2020 In haar boek Amazing Asia verzamelt Emma de Thouars een groot aantal Oosterse gerechten, die ze vaak zelf ter plekke […]
Savennières, krachtige witte wijn van de chenin-druif uit de Loire vallei Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2017 We maakten met wijnjournalist Esmee Langereis een korte trip door de vallei van de Loire, waar Damien Laureau ons de […]
Sauzen maken Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2017 Meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant (1 Michelinster) gaat aan het freestylen met de elementen van een klassieke […]
Sauzen Written by eheroes, maart 9th, 2015 Erik van Loo, patron cuisinier van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, geeft een masterclass klassieke sauzen naar aanleiding van zijn boek […]
Saumon à l’oseille (zalm met zuring) Written by Ronald Hoeben, maart 4th, 2022 Keukenmeester René Ameling leert ons een driesterrengerecht maken: zalm met zuring, alias Saumon à l’oseille van misschien wel het beroemdste […]