Saucijzenbroodjes van Cees Holtkamp

Cees en Stella buigen zich over een geliefde klassieker: het saucijzenbroodje. Omwille van de toegankelijkheid werken ze met roomboterbladerdeeg uit […]

Sauce Gribiche, een vergeten klassieke saus

Van veel sauzen is de herkomst wel te achterhalen, vooral wanneer ze genoemd zijn naar hun maker of de maker […]

Satésaus van Bartje Boemboe

Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een pasta (hoeft niet helemaal glad). Voeg naar smaak eventueel […]

Sateh Kambing

Esther Gerlsma, chefkok van restaurant Tandjong Priok in Arum, maakt sateh kambing van jong bokkenvlees. Esther legt uit wanneer je […]

Saté Lilit (witvis & garnaal)

Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van kabeljauw en grote garnalen, te Indonesië bekend […]

Saté Kambing (Geit)

Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van geitenvlees, te Indonesië bekend als sateh kambing. […]

Saté Ajam (kipsaté)

Pascal Jalhay, kok en productontwikkelaar, heeft Indonesisch bloed maar met dat gegeven is hij pas wat culinairs gaan doen na […]