Saucijzenbroodjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 28th, 2025 Cees en Stella buigen zich over een geliefde klassieker: het saucijzenbroodje. Omwille van de toegankelijkheid werken ze met roomboterbladerdeeg uit […]
Sauce Gribiche, een vergeten klassieke saus Written by Ronald Hoeben, juli 12th, 2018 Van veel sauzen is de herkomst wel te achterhalen, vooral wanneer ze genoemd zijn naar hun maker of de maker […]
Satésaus van Bartje Boemboe Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een pasta (hoeft niet helemaal glad). Voeg naar smaak eventueel […]
Sateh Kambing Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Esther Gerlsma, chefkok van restaurant Tandjong Priok in Arum, maakt sateh kambing van jong bokkenvlees. Esther legt uit wanneer je […]
Saté Lilit (witvis & garnaal) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van kabeljauw en grote garnalen, te Indonesië bekend […]
Saté Kambing (Geit) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van geitenvlees, te Indonesië bekend als sateh kambing. […]
Saté Ajam (kipsaté) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Pascal Jalhay, kok en productontwikkelaar, heeft Indonesisch bloed maar met dat gegeven is hij pas wat culinairs gaan doen na […]