Rundersukade op de barbecue

Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]

Rundersukade

We kennen de rundersukade vooral als stoofvlees, maar onder bepaalde voorwaarden kun je er  biefstuk van snijden, zoals @demoslager Gertjan […]

Runderschouder uitbenen

Gertjan Kiers beent een complete runderschouder uit en haalt daaruit – onder veel meer – twee bijzondere biefstukken: de jodenhaas […]

Runderrollade met rodewijnsaus

Keukenmeester René Ameling maakt een klassieke runderrollade à la Bourguignonne. Met rodewijnsaus, champignons en zilveruitjes…

Runderrollade maken

Gertjan Kiers  snijdt, rolt en knoopt een runderrollade van de deksel bovenbil. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers […]

Runderhart op de barbecue

Het orgaanvlees, bij slagers bekend als vlees van het vijfde kwartier, laat zich verdelen in de zachte stukken zoals lever, […]

Rueda Mosselen

Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]