Rundersukade op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]
Rundersukade Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2018 We kennen de rundersukade vooral als stoofvlees, maar onder bepaalde voorwaarden kun je er biefstuk van snijden, zoals @demoslager Gertjan […]
Runderschouder uitbenen Written by Ronald Hoeben, oktober 29th, 2015 Gertjan Kiers beent een complete runderschouder uit en haalt daaruit – onder veel meer – twee bijzondere biefstukken: de jodenhaas […]
Runderrollade met rodewijnsaus Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Keukenmeester René Ameling maakt een klassieke runderrollade à la Bourguignonne. Met rodewijnsaus, champignons en zilveruitjes…
Runderrollade maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Gertjan Kiers snijdt, rolt en knoopt een runderrollade van de deksel bovenbil. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers […]
Runderhart op de barbecue Written by Ronald Hoeben, april 29th, 2015 Het orgaanvlees, bij slagers bekend als vlees van het vijfde kwartier, laat zich verdelen in de zachte stukken zoals lever, […]
Rueda Mosselen Written by , oktober 8th, 2015 Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]