Rovelline lucchese van Roberto’s

Ter gelegenheid van  30-jarig bestaan van restaurant Roberto’s in het Amsterdamse Hilton Hotel maakt chef Franz Conde een klassiek Toscaans […]

Rosie’s op de Rozengracht

Rosie’s is een restaurantje in de bistronomie categorie: een jonge (Engelse) kok die het vak leerde in de keuken van […]

Ron Blaauw over Iberico de Bellota

Joslito Lab is en rondreizend circus van vader en zoon Gómez, vijfde en zesde generatie producenten van Joselito ham van […]

Rollade van varkensrugfilet maken

Gertjan Kiers (@demoslager) laat zien hoe je een rollade van varkenrugfilet maakt. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan […]

Rollade van Varkensnek maken

Gertjan Kiers laat zien hoe je een rollade van varkensnek maakt. Een van de meest smakelijke delen. Geïnteresseerd in vlees? […]

Robert Kranenborg over Sous Vide

Sous vide techniek -garen in een plastic zakje dat in een pan warm water hangt- komt uit de trukendoos van […]

Robert Kranenborg geridderd

Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]