Rovelline lucchese van Roberto’s Written by Ronald Hoeben, januari 26th, 2024 Ter gelegenheid van 30-jarig bestaan van restaurant Roberto’s in het Amsterdamse Hilton Hotel maakt chef Franz Conde een klassiek Toscaans […]
Rosie’s op de Rozengracht Written by Ronald Hoeben, juli 27th, 2017 Rosie’s is een restaurantje in de bistronomie categorie: een jonge (Engelse) kok die het vak leerde in de keuken van […]
Ron Blaauw over Iberico de Bellota Written by , november 26th, 2015 Joslito Lab is en rondreizend circus van vader en zoon Gómez, vijfde en zesde generatie producenten van Joselito ham van […]
Rollade van varkensrugfilet maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Gertjan Kiers (@demoslager) laat zien hoe je een rollade van varkenrugfilet maakt. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan […]
Rollade van Varkensnek maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Gertjan Kiers laat zien hoe je een rollade van varkensnek maakt. Een van de meest smakelijke delen. Geïnteresseerd in vlees? […]
Robert Kranenborg over Sous Vide Written by eheroes, oktober 6th, 2016 Sous vide techniek -garen in een plastic zakje dat in een pan warm water hangt- komt uit de trukendoos van […]
Robert Kranenborg geridderd Written by , april 26th, 2016 Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]