Rib roast, cave man style

Frans Bon, chefkok en maaltijdontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, bedrijft de oervorm van barbecuën door het vlees simpelweg direct in het […]

Reunie @ Le Garage

Op restaurantgebied kennen we, in tegenstelling tot de ons omringende landen, weinig instituten. Eethuizen die al decennia bestaan, zonder te […]

Restaurants in coronatijd

Restaurateurs van twee onderling sterk verschillende restaurants die beide in hetzelfde schuitje beland waren: na maanden plannen, zwoegen en bouwen […]

Restaurant John Dory

Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]

Restaurant de Kersentuin vernieuwd

Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]

Restaurant De Compagnon 30 jaar

De omloopsnelheid van de Amsterdamse horeca is moordend, dat was ook al zo voor de corona pandemie. Er zijn maar […]

Restaurant Centra (anno 1947) heropend

Vorig jaar nog keken we tegen de verdrietige overblijfselen aan van Centra, een Spaans restaurant dat sinds 1947 in de […]