Tarte Tatin

In de keuken van Paul Bocuse in zijn restaurant in Collonges au Mont d’Or laat chef kok Christophe Muller zien […]

Slow juicers

Met slow juicers kun je sap onttrekken aan producten die helemaal net zo sappig lijken te zijn, zoals het veelbesproken […]

Couscous Bar

In de Amsterdamse Javastraat opende kookboekenauteur Nadia Zerouali een couscousbar. De vrolijke ambassadrice van de Mediterrane keuken leidt ons rond […]

Hoe bak je een karbonade?

Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]

Kadayif Deeg

Voor u waren het misschien altijd mysterieuze slierten in een diepvriespakje in de Turkse super maar na het zien van […]

Kun je kaas invriezen?

Technisch gesproken kun je bijna alles invriezen, maar of kaas invriezen nou een goed idee is? Wat is het effect […]

Chuck (rundernek) versnijden tot eye log en Denver steak.

Een koe laat zich op verschillende manieren versnijden. Gertjan Kiers toont een paar Amerikaanse cuts die in Nederland (nog) ongebruikelijk […]