Tarte Tatin Written by eheroes, maart 24th, 2015 In de keuken van Paul Bocuse in zijn restaurant in Collonges au Mont d’Or laat chef kok Christophe Muller zien […]
Slow juicers Written by eheroes, december 8th, 2014 Met slow juicers kun je sap onttrekken aan producten die helemaal net zo sappig lijken te zijn, zoals het veelbesproken […]
Couscous Bar Written by Ronald Hoeben, maart 23rd, 2018 In de Amsterdamse Javastraat opende kookboekenauteur Nadia Zerouali een couscousbar. De vrolijke ambassadrice van de Mediterrane keuken leidt ons rond […]
Hoe bak je een karbonade? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2016 Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]
Kadayif Deeg Written by , augustus 11th, 2015 Voor u waren het misschien altijd mysterieuze slierten in een diepvriespakje in de Turkse super maar na het zien van […]
Kun je kaas invriezen? Written by , augustus 12th, 2015 Technisch gesproken kun je bijna alles invriezen, maar of kaas invriezen nou een goed idee is? Wat is het effect […]
Chuck (rundernek) versnijden tot eye log en Denver steak. Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Een koe laat zich op verschillende manieren versnijden. Gertjan Kiers toont een paar Amerikaanse cuts die in Nederland (nog) ongebruikelijk […]