Affineur Pierre Gay, Meilleur Ouvrier de France

In Annecy in de Haute Savoie liep ik tegen Pierre Gay op, een dolgelukkige kaasaffineur, die in mei was toegetreden […]

Sushirijst

Rond het maken van sushi hangt een sfeer van eeuwenoude traditie en bijkans onnavolgbaar vakmanschap. Maar het begint allemaal met […]

Marsepein maken

Bereiding Besprenkel de amandelen met een beetje water en doe ze 15 sec. in de magnetron. Doe de amandelen met […]

Pizza Napoletana

Om er achter te komen hoe je Napolitaanse pizza maakt, liet Franz Conde, executive chef van Amsterdam Hilton, Dario Guerrasio […]

De hamburgers van Ter Marsch & Co

Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]

Restaurant Bordewijk 1985-2018

33 jaar geleden startte Wil Demandt zijn restaurant Bordewijk in de Jordaan in Amsterdam. Met zijn robuuste kookstijl wist de […]

Robert Kranenborg geridderd

Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]