Affineur Pierre Gay, Meilleur Ouvrier de France Written by eheroes, december 9th, 2014 In Annecy in de Haute Savoie liep ik tegen Pierre Gay op, een dolgelukkige kaasaffineur, die in mei was toegetreden […]
Sushirijst Written by eheroes, maart 24th, 2015 Rond het maken van sushi hangt een sfeer van eeuwenoude traditie en bijkans onnavolgbaar vakmanschap. Maar het begint allemaal met […]
Marsepein maken Written by Ronald Hoeben, november 17th, 2015 Bereiding Besprenkel de amandelen met een beetje water en doe ze 15 sec. in de magnetron. Doe de amandelen met […]
Pizza Napoletana Written by Ronald Hoeben, oktober 18th, 2019 Om er achter te komen hoe je Napolitaanse pizza maakt, liet Franz Conde, executive chef van Amsterdam Hilton, Dario Guerrasio […]
De hamburgers van Ter Marsch & Co Written by , maart 29th, 2016 Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]
Restaurant Bordewijk 1985-2018 Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2018 33 jaar geleden startte Wil Demandt zijn restaurant Bordewijk in de Jordaan in Amsterdam. Met zijn robuuste kookstijl wist de […]
Robert Kranenborg geridderd Written by , april 26th, 2016 Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]