René Ameling

Vraag aan René Ameling hoe hij zich het liefste geafficheerd ziet en het antwoord zal ‘keukenmeester’ zijn. Want er lopen […]

Rendang Padang salade

Timo Boerenkamp staat regelmatig samen met zijn 85-jarige grootmoeder Anita in de keuken van Indonesisch restaurant Spandershoeve in Hilversum. Hij […]

Rendang Padang

Bereiding Breng de kokos aan de kook en laat wat inkoken voeg de gestampte kruiden toe en daarna het rauwe […]

Ree

Cuisinier Theus de Kok (van De Echoput) ontleedt een ree en geeft ondertussen een masterclass over wild in het algemeen […]

Red Snapper & Bloody Mary

Mounir Hamza, cocktail bartender van The Stillery, legt uit wat het verschil is tussen een Bloody Mary en een Red […]

Red de honingbij!

De honingbijen, die een cruciale rol vervullen in onze voedselproductie en biodiversiteit, worden geteisterd door tal van levensbedreigende plagen. Een […]

Recettes pour bien vivre

Voor Foodtube recenseert Petra Possel kookboeken, zowel oude als nieuwe. In deze eerste aflevering opent ze een van haar favoriete […]