Scones maken Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Een van de hoofdrolspelers van de high tea is de scone. Die blijkt verrassend makkelijk zelf te maken, zoals Cees […]
Luchtfrituren Written by eheroes, december 16th, 2014 Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou?- is het een naar apparaat. Er staat vloeibaar […]
Meneer Wateetons & de Fernus pizza-oven voor op het fornuis Written by Ronald Hoeben, november 13th, 2020 De Fernus is een pizza oven voor op je gasfornuis, waarin je bliksemsnel de pizza-temperatuur van zo’n 350 graden jaagt. […]
Greg Manning maakt Yorkshire pudding en roast potatoes. Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2024 Cuisinier Greg Manning, jarenlang eigenaar en drijvende kracht van Covent Garden catering, maakt twee steunpilaren van de Britse Sunday lunch […]
Smeus, het betere prakken Written by eheroes, december 15th, 2014 De geschilde aardappelen op z’n geheel garen in gezouten water (7 gram zout op een liter). De aardappelen stampen of […]
Knollentuintje Written by eheroes, december 8th, 2014 Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]
Porchetta Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Porchetta (geroosterde rollade van varkensbuik) is met z’n omhulsel van krokant gebakken zwoerd een tamelijk onweerstaanbaar gerecht. Bij restaurant Metro […]