Panna cotta Written by Ronald Hoeben, november 5th, 2021 Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt panna cotta met vanille. Dit is het recept: Per persoon 1 […]
Mise en place Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Ook in de keuken geldt: regeren is vooruitzien. Als je al je spullen klaar hebt staan hoef je niet te […]
Pasteibakjes maken met Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp verschillende soorten pasteibakjes van diepvries roomboter-bladerdeeg. Eind 2020 is van De Banketbakker, […]
Broodbeleg van de Vegetarische Slager Written by , juni 15th, 2016 Van alles wat een carnivoor kan bedenken, weet de Vegetarische Slager een vleesloze versie te bedenken. Zo stortte de bloedeloze […]
Noordzeekreeft Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Joris Bijdendijk, inmiddels executive chef van restaurant RIJKS, bereidt een gigantische Noordzeekreeft.
Sake Lunch @Okura Amsterdam Written by eheroes, december 1st, 2014 Het schenken van sake bij de (westerse) maaltijd is in Amerika misschien een hippe hobby, hier in Nederland wordt sake […]
Italiaanse groenten van Toscanini Written by eheroes, december 15th, 2014 Leonardo Pacenti, chefkok/patron van restaurant Toscanini in Amsterdam, laat zien wat je kunt doen met puntarelle, catalogna, cime di rapa, […]