Panna cotta

Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt panna cotta met vanille. Dit is het recept: Per persoon 1 […]

Mise en place

Ook in de keuken geldt: regeren is vooruitzien. Als je al je spullen klaar hebt staan hoef je niet te […]

Pasteibakjes maken met Cees & Stella

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp verschillende soorten pasteibakjes van diepvries roomboter-bladerdeeg. Eind 2020 is van De Banketbakker, […]

Broodbeleg van de Vegetarische Slager

Van alles wat een carnivoor kan bedenken, weet de Vegetarische Slager een vleesloze versie te bedenken. Zo stortte de bloedeloze […]

Noordzeekreeft

Joris Bijdendijk, inmiddels executive chef van restaurant RIJKS, bereidt een gigantische Noordzeekreeft.

Sake Lunch @Okura Amsterdam

Het schenken van sake bij de (westerse) maaltijd is in Amerika misschien een hippe hobby, hier in Nederland wordt sake […]

Italiaanse groenten van Toscanini

Leonardo Pacenti, chefkok/patron van restaurant Toscanini in Amsterdam, laat zien wat je kunt doen met puntarelle, catalogna, cime di rapa, […]