Ragù alla bolognese Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2019 De imposante reeks boeken die Onno Kleyn over de Italiaanse keuken scheef beleeft dezer dagen een hoogtepunt in de vorm […]
Radijssalade & schapenkaas Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Edwin Vinke, patron cuisinier van De Kromme Watergang** verwerkt zowel planten uit zijn omvangrijke moestuin als dieren uit de nabije […]
Rabarber Cocktail en Compote Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz van restaurant Niven* in Rijswijk maakt een cocktail van rabarber. Daarbij ontstaat als bijvangst rabarber compote.
Quenelles de brochet Written by Ronald Hoeben, maart 23rd, 2018 In de keuken van zijn restaurant Le Hollandais in Amsterdam maakt Adriaan van Raab van Canstein quenelles de brochet, een […]
Puurst Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de video praat Jonnie uiteraard over zijn boek Puurst, maar ook over de betekenis en houdbaarheid van drie Michelinsterren, […]
Pure C, het boek Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Op restaurant Pure C, gevestigd op de tweede etage van een hotel aan de kust in Cadzand, rust het stempel […]
Pulled Pork Written by eheroes, augustus 20th, 2015 Bereiding Pulled pork Verwarm de oven voor op 140 graden Wrijf het stuk vlees in met de rub bestaande uit: (van elk […]