Porkbelly met kabeljauwwang

In de keuken van Brasserie Van Baerle (anno 1980) maakt chef Chris Hooiveld pork belly met kabeljauwwang, één van de […]

Porchetta

Porchetta (geroosterde rollade van varkensbuik)  is met z’n omhulsel van krokant gebakken zwoerd een tamelijk onweerstaanbaar gerecht. Bij restaurant Metro […]

Pop-up dakdiner van Dennis Huwaë

Pop up is deep down een per definitie rusteloze bedrijfsvorm die in Amsterdam zoveel en vaak mogelijk de schaarse vierkante […]

Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek

Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]

Pompoen gevuld met verse worst

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]

Pommes Pont Neuf

Zowel de Belgen als de Fransen claimen het geestelijk vaderschap van patates frites als street food. Het moet in elk […]

Polonaise

Uit zijn boek De Banketbakker maakt Cees Holtkamp -samen met kleindochter Stella- polonaise in twee maten, dyonaise en paaskuikens van […]