Porkbelly met kabeljauwwang Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2018 In de keuken van Brasserie Van Baerle (anno 1980) maakt chef Chris Hooiveld pork belly met kabeljauwwang, één van de […]
Porchetta Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Porchetta (geroosterde rollade van varkensbuik) is met z’n omhulsel van krokant gebakken zwoerd een tamelijk onweerstaanbaar gerecht. Bij restaurant Metro […]
Pop-up dakdiner van Dennis Huwaë Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2018 Pop up is deep down een per definitie rusteloze bedrijfsvorm die in Amsterdam zoveel en vaak mogelijk de schaarse vierkante […]
Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek Written by eheroes, december 1st, 2014 Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]
Pompoen gevuld met verse worst Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]
Pommes Pont Neuf Written by eheroes, december 16th, 2014 Zowel de Belgen als de Fransen claimen het geestelijk vaderschap van patates frites als street food. Het moet in elk […]
Polonaise Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Uit zijn boek De Banketbakker maakt Cees Holtkamp -samen met kleindochter Stella- polonaise in twee maten, dyonaise en paaskuikens van […]