Pesca, Theatre of Fish Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2016 Op de Rozengracht zetten twee jonge ondernemers een nieuwe restaurantvorm op de planken: Pesca, theatre of fish. Met een groot […]
Persijn, Dutch eatery Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2018 In het Amstelkwartier is cuisinier Luc Kusters de signature chef van Persijn, een nieuw restaurant in het QO Hotel dat […]
Perfecte Cappuccino & Caffè Latte maken Written by , maart 17th, 2016 Joost Leopold van Koffieschool Leopold maakt cappuccino en caffè latte. Hij legt uit wat de verschillen zijn. Bij caffè latte […]
Perentaart Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cees Holtkamp maakt een perentaart van de peren uit de tuin van zijn kleindochter Stella. Het recept komt uit zijn […]
Pepermunt maken Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Of het nu de invloed van de crisis is of gewoon de lol om zelf iets te maken, feit is […]
Peking eend Written by Ronald Hoeben, augustus 3rd, 2018 Ahing Cheng, de Peking Duck-specialist van Chinees restaurant Sea Palace in Amsterdam, maakt Pekingeend
Pecannoten taart maken met Cees en Stella Written by Ronald Hoeben, maart 19th, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella een bijzondere taart met pecannoten. Het bijzondere aan deze eenvoudig te […]