Pavlova

Klop de eiwitten stijf en voeg  al draaiende de suiker toe. Klop zeker 10 minuten door tot zich een glimmende […]

Paul Fagel maakt coquilles met Noilly Prat-saus

Meesterkok Paul Fagel (80), telg uit de Fageldynastie die in de laatste decennia van de vorige eeuw de Nederlandse gastronomie […]

Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip

Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]

Patrijs pareren

Peter Lute, de patron cuisinier van restaurant Lute in Ouderkerk a/d Amstel die landelijke bekendheid kreeg als Masterchef-presentator, laat zien […]

Patrijs bakken

De patrijs die Peter Lute in een ander filmpje panklaar maakte, gaat nu de pan in. Geen haast en zeker […]

Patatten snijden en frituren

De consumenten van diepvriesfrieten uit de fabriek zijn in de meerderheid, maar voor de ware aficionado is er maar één […]

Pasteitje met ragout van kalfszwezerik

Meesterslager Johan van Uden van Slagerij Chateaubriand laat het verschil zien tussen keel- en hartzwezerik van het kalf. Vervolgens maakt […]