Pavlova Written by , augustus 6th, 2015 Klop de eiwitten stijf en voeg al draaiende de suiker toe. Klop zeker 10 minuten door tot zich een glimmende […]
Paul Fagel maakt coquilles met Noilly Prat-saus Written by Ronald Hoeben, januari 20th, 2023 Meesterkok Paul Fagel (80), telg uit de Fageldynastie die in de laatste decennia van de vorige eeuw de Nederlandse gastronomie […]
Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]
Patrijs pareren Written by eheroes, december 15th, 2014 Peter Lute, de patron cuisinier van restaurant Lute in Ouderkerk a/d Amstel die landelijke bekendheid kreeg als Masterchef-presentator, laat zien […]
Patrijs bakken Written by eheroes, december 15th, 2014 De patrijs die Peter Lute in een ander filmpje panklaar maakte, gaat nu de pan in. Geen haast en zeker […]
Patatten snijden en frituren Written by eheroes, maart 23rd, 2015 De consumenten van diepvriesfrieten uit de fabriek zijn in de meerderheid, maar voor de ware aficionado is er maar één […]
Pasteitje met ragout van kalfszwezerik Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Meesterslager Johan van Uden van Slagerij Chateaubriand laat het verschil zien tussen keel- en hartzwezerik van het kalf. Vervolgens maakt […]