Pasteis de nata maken: het korstdeeg

Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, beleidt zijn liefde voor pasteis de nata, het onweerstaanbare Portugese gebakje […]

Pasteis de nata maken: de crème

Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, beleidt zijn liefde voor pasteis de nata, het onweerstaanbare Portugese gebakje […]

Pasteis de nata maken: assembleren en bakken

Michel van der Kroft, chefkok van tweesterren-restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, maak pasteis de nata. Een onweerstaanbaar Portugees koekje met […]

Pasteis de nata

Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, beleidt zijn liefde voor pasteis de nata, het onweerstaanbare Portugese gebakje […]

Pasteibakjes maken met Cees & Stella

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp verschillende soorten pasteibakjes van diepvries roomboter-bladerdeeg. Eind 2020 is van De Banketbakker, […]

Pastasalade met aubergine & tomaat

Een heerlijke, bijna vegetarische pastasalade met veel groenten die zowel koud als lauw lekker is. Een perfect zomergerecht dat je […]

Pastamachine

Wie nog eens goed zoekt achter in de keukenkastjes komt er waarschijnlijk nog wel eentje tegen: een pastamachientje. Het is […]