Citroensorbet

Bereiding: Doe ongeveer 2 deciliter water in een pannetje en laat dit aan de kook komen met half theelepeltje zout. […]

Red Snapper & Bloody Mary

Mounir Hamza, cocktail bartender van The Stillery, legt uit wat het verschil is tussen een Bloody Mary en een Red […]

Kokosmakronen bakken

BENODIGDHEDEN bakpapier INGREDIENTEN 200 g gemalen kokos 100 g lichtbruine basterdsuiker 100 g rietsuiker 100 g eiwit (van 3 M-eieren) […]

Mix meer met Mads

De Arnhemse meisjes van Holtkamp

Cees Holtkamp, Foodtube’s huispatissier, maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een klassiek koekje: het Arnhemse meisje. Het tweetal probeert […]

Civet (hazenpeper) van Adriaan van Raab van Canstein

Civet is een Franse stoofschotel die van allerlei vlees gemaakt kan worden. In dit geval is de haas het haasje […]

Kalfslever met linzen, paddenstoelen en koffie

Frans Bon, chefkok/productontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een gerecht met gebakken kalfslever, shi-take, linzen, aardappel en koffie. Dit ensemble serveert hij […]