Uientaart-sjalottentaart van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 12th, 2021 Uit haar boek A la Minute maakt groentengodin Mari Maris een uientaart van bladerdeeg, uien en sjalotten. Hartverwarmend en simpel […]
De onbekende John Dory Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2021 In de jaren tachtig van de vorige eeuw kon geen sterrenzaak zonder een gerecht met zonnevis op de kaart. De […]
BBQ dorade met boemboe Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2019 Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]
Kalfsschnitzel maken Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2016 Het best bewaarde slagersgeheim is het tumblen van vlees: een simpele techniek waarbij aan vlees vocht toegevoegd wordt. Dat leidt […]
Red de honingbij! Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2018 De honingbijen, die een cruciale rol vervullen in onze voedselproductie en biodiversiteit, worden geteisterd door tal van levensbedreigende plagen. Een […]
De Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding: Meng de boter, suiker en het zout met de mixer doorelkaar. Voeg het ei toe en meng ook deze met […]
Panna cotta van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Als altijd samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp panna cotta. Je vindt het recept uiteraard in Holtkamps […]