Zwezerik, duivenborst en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, november 8th, 2019 Frans Bon, chef-kok en maaltijdontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een heerlijk herfstgerecht zwezerik, duivenborst en paddestoelen
Paling, snoekbaars & watermunt Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2018 De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]
Uitsmijter bakken Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2017 Het onaantrekkelijke van een uitsmijter (2 eieren met ham, kaas op spek op zompige boterhammen) is de drassigheid van het […]
Tomatensoep uit de oven Written by Ronald Hoeben, juli 27th, 2017 De tomaat geldt weliswaar als zomerkoning, maar tijdens de regeerperiode, de zomer dus, is zijne koninklijke hoogheid voor de spreekwoordelijke […]
Alles over Japanse keukenmessen Written by Ronald Hoeben, oktober 29th, 2021 Onno de Weerd verruilde zijn carrière aan het fornuis voor het niche-bestaan als Japanse messenspecialist met een winkel in de […]
Ayam Mentega – Boterkip Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snij 250 gram kipdijfilet in reepjes van anderhalve centimeter en frituur ze tot ze licht beginnen te kleuren, maar […]
De zalmcroquet van Valuas Written by eheroes, december 16th, 2014 Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]