Risotto met venkelworst & appel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman van Wallzkitchen (en voorheen van Toscanini) maakt een risotto met Red Delicious appel van Marlene uit Südtirol en venkelworst […]
De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]
Kokosyoghurt Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2017 In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]
Gentse waterzooi met confit de canard Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2019 In de keuken van restaurant Chez Georges in Amsterdam maakt patron cuisinier Rob Prins Gerichhausen een klassiek gerecht: Gentse waterzooi. […]
Lunch in Brasserie Balzar (Parijs) Written by Ronald Hoeben, juli 8th, 2022 Tijdens de lunch in Brasserie Balzar in Parijs (in 2009) laat de patron zien hoe hij à la minute een […]
Zeebaars fileren Written by eheroes, maart 9th, 2015 Verreweg de meeste zeebaarzen die bij de visboer liggen en in het restaurant op het bord terecht komen zijn kweekvissen. […]
Koolrabi carpaccio & chipotle-mayo Written by Ronald Hoeben, december 6th, 2019 In haar boek Eva’s Keukenkast wijst Eva Posthuma de Boer de weg naar simpele gerechten met minder vlees en vis. […]