Linzensalade met limoen Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Maak in een handomdraai een heerlijke, frisse linzensalade van Le Puy linzen, limoen, knoflook, laurierblad en olijfolie. Benodigdheden: 250 g […]
Eendencollege Written by , februari 18th, 2016 In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel gaan nogal wat eenden over de toonbank. Thomas vertelt over de verschillende soorten […]
French toast Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2018 Wentelteefjes of French toast is een manier van restverwerking van oud brood. De boterhammen worden gedrenkt in een mengsel van […]
Ingelegde groenten Written by Ronald Hoeben, september 29th, 2015 Merijn Tol over de ingelegde groenten die je vindt in de Turkse super. Wat onderscheidt Arabisch ingelegde groenten en wat […]
Uitbenen paaslam: Lamszadelrollade Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2020 In de slagerij van Chateaubriand in Heemstede beent Meesterslager Johan van Uden een paaslam uit om er een lamszadelrollade van […]
Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]
Tomatensoep uit de oven Written by Ronald Hoeben, juli 27th, 2017 De tomaat geldt weliswaar als zomerkoning, maar tijdens de regeerperiode, de zomer dus, is zijne koninklijke hoogheid voor de spreekwoordelijke […]