De ideale bakplaat Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2016 Cees Holtkamp verlaagt graag de drempel tot de patisserie. Hij is dan ook geen man van dure spullen en geavanceerde […]
Aspergesalade Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 In de keuken van zijn restaurant Niven* in Rijswijk maakt chefkok Niven Kunz een heerlijke lentesalade met asperges, groenten en […]
Verse Aanvoer: restaurant Apostrof Written by , juli 28th, 2016 De Planciusstraat verbindt het Haarlemmerplein en het Zoutkeetsplein. Het is een restaurantluwe straat, ook al heeft er zich net een […]
Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2015 Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]
Ribeye bakken Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2016 Cuisinier Bert van Buschbach van restaurant De Compagnon in Amsterdam grillt ribeyes en vertelt over de onderlinge verschillen in smaak […]
Pikante lasagne Written by , oktober 29th, 2015 Bereiding Geplette knoflook, gesnipperde uien, wortel, prei en selderij samen bakken in wat olijfolie tot de uien glazig zijn. Voeg […]
Alles over vanillestokjes Written by Ronald Hoeben, november 5th, 2021 Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz heeft Leoncien de Geus op bezoek. Leonciens importeert de vanille die haar familie verbouwt op Madagascar. Zij […]