Hacienda Zorita: wijn, varkens en luxe kamers Written by , april 30th, 2015 Foodtube was te gast bij Hacienda Zorita Hotel & Spa nabij Salamanca, Spanje. Hacienda Zorita biedt niet alleen onderdak aan honderden vaten […]
Sneeuwballen Written by eheroes, maart 9th, 2015 Met het soezendeeg maakt Cees Holtkamp niet alleen zoete en zoute soezen, maar ook sneeuwballen ter grootte van een oliebol. […]
Kalfslever met appel en ui (directors cut) Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt een hele kalfslever schoon en grilt er een plak van. […]
Focaccia pizza Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova een focaccia met pizza-allure. RECEPT 650 gram bloem 350 […]
Inktvis met gele paprika van Klein Breda Written by Ronald Hoeben, augustus 6th, 2021 Pijlstaartinktvis wordt vaak klakkeloos onder de Mediterrane verrukkingen gerubriceerd, maar het is net als de zeekat een oer-Nederlands product dat […]
Leverworst van marsepein Written by eheroes, december 9th, 2014 Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]
Glühwein Written by , december 10th, 2015 Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]