Hacienda Zorita: wijn, varkens en luxe kamers

Foodtube was te gast bij Hacienda Zorita Hotel & Spa nabij Salamanca, Spanje. Hacienda Zorita biedt niet alleen onderdak aan honderden vaten […]

Sneeuwballen

Met het soezendeeg maakt Cees Holtkamp niet alleen zoete en zoute soezen, maar ook sneeuwballen ter grootte van een oliebol. […]

Kalfslever met appel en ui (directors cut)

Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt een hele kalfslever schoon en grilt er een plak van. […]

Focaccia pizza

In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova een focaccia met pizza-allure. RECEPT 650 gram bloem 350 […]

Inktvis met gele paprika van Klein Breda

Pijlstaartinktvis wordt vaak klakkeloos onder de Mediterrane verrukkingen gerubriceerd, maar het is net als de zeekat een oer-Nederlands product dat […]

Leverworst van marsepein

Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]

Glühwein

Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]