Steak à fromage van Johan van Uden Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt een steak à fromage van varkensvlees. Je zou het ook […]
Gert Jan Kiers maakt een broodje lomo Written by Ronald Hoeben, oktober 14th, 2022 @demoslager Gert Jan Kiers neemt a trip down memory lane, terug naar de tijd dat hij met zijn ouder op […]
Le Bouchon du Centre, restaurant met één personeelslid Written by Ronald Hoeben, januari 17th, 2020 Hanneke Schouten runt al ruim 20 jaar een restaurant in haar uppie: Bouchon du Centre in Amsterdam. Hoe doet ze […]
Verse Aanvoer: Tartaria Wolf Written by Ronald Hoeben, augustus 3rd, 2016 Michael Wolf, patron cuisinier van brugrestaurant Wolf Atelier in Amsterdam, heeft een nieuwe restaurantvariatie geïntroduceerd: een tartaria. Naast het reguliere […]
Noordzeekrab met ganzenlever Written by , mei 7th, 2015 Noordzeekrab is een wild, onbedreigd product dat ook nog heel betaalbaar is. Het slechte nieuws is dat je er in […]
Zuurdesembrood Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2019 In een masterclass van ruim twintig minuten leert ontwerper/kunstenaar/kookboekauteur Maroeska Metz je hoe je van A tot Z een zuurdesembrood […]
Brood bakken (deel 5 van 6): opbollen en voorrijs Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]