Steak à fromage van Johan van Uden

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in  Heemstede maakt een steak à fromage van varkensvlees. Je zou het ook […]

Gert Jan Kiers maakt een broodje lomo

@demoslager Gert Jan Kiers neemt a trip down memory lane, terug naar de tijd dat hij met zijn ouder op […]

Le Bouchon du Centre, restaurant met één personeelslid

Hanneke Schouten runt al ruim 20 jaar een restaurant in haar uppie: Bouchon du Centre in Amsterdam. Hoe doet ze […]

Verse Aanvoer: Tartaria Wolf

Michael Wolf, patron cuisinier van brugrestaurant Wolf Atelier in Amsterdam, heeft een nieuwe restaurantvariatie geïntroduceerd: een tartaria. Naast het reguliere […]

Noordzeekrab met ganzenlever

Noordzeekrab is een wild, onbedreigd product dat ook nog heel betaalbaar is. Het slechte nieuws is dat je er in […]

Zuurdesembrood

In een masterclass van ruim twintig minuten leert ontwerper/kunstenaar/kookboekauteur Maroeska Metz je hoe je van A tot Z een zuurdesembrood […]

Brood bakken (deel 5 van 6): opbollen en voorrijs

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]