Verse Aanvoer: Restaurant Vermeer Written by , juni 15th, 2016 Sterrestaurant Vermeer, onderdeel van het Barbizon Palace Hotel, heeft een forse face lift ondergaan. De eetzaal werd verhipt, ten koste […]
Snelle hummus van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Met een simpele pot kikkererwten uit de supermarkt en een potje tahin maakt ontwerper/ kunstenaar/ kookboekauteur Maroeska Metz een pijlsnelle […]
De bloemkoolsteak van Cannibale Royale Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2025 Sonny van Dussen, chef bij Cannibale Royale, maakt een bloemkoolsteak. De kaart van Cannibale Royale bestaat voor het merendeel uit […]
Pure C, het boek Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Op restaurant Pure C, gevestigd op de tweede etage van een hotel aan de kust in Cadzand, rust het stempel […]
Verse Aanvoer: restaurant Strangelove Written by , januari 3rd, 2017 Strangelove is een restaurant op het WG terrein (niet te verwarren met het Westergasterrein) dat vernoemd is naar een vermakelijke […]
Fazant uit de oven Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]
Niven Kunz spreekt Written by eheroes, maart 17th, 2015 Niven Kunz is een jonge chef met tal van onderscheidingen: hij heeft al jaren een Michelinster en hij is als […]