Verse Aanvoer: Restaurant Vermeer

Sterrestaurant Vermeer, onderdeel van het Barbizon Palace Hotel, heeft een forse face lift ondergaan. De eetzaal werd verhipt, ten koste […]

Snelle hummus van Maroeska Metz

Met een simpele pot kikkererwten uit de supermarkt en een potje tahin maakt ontwerper/ kunstenaar/ kookboekauteur Maroeska Metz een pijlsnelle […]

De bloemkoolsteak van Cannibale Royale

Sonny van Dussen, chef bij Cannibale Royale, maakt een bloemkoolsteak. De kaart van Cannibale Royale bestaat voor het merendeel uit […]

Pure C, het boek

Op restaurant Pure C, gevestigd op de tweede etage van een hotel aan de kust in Cadzand, rust het stempel […]

Verse Aanvoer: restaurant Strangelove

Strangelove is een restaurant op het WG terrein (niet te verwarren met het Westergasterrein) dat vernoemd is naar een vermakelijke […]

Fazant uit de oven

Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]

Niven Kunz spreekt

Niven Kunz is een jonge chef met tal van onderscheidingen: hij heeft al jaren een Michelinster en hij is als […]