BBQ paling met Teriyakisaus

Frans Bon, chef kok en smaaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, legt verse paling op de barbecue, lakt die met teriyaki saus […]

Cees en Stella maken koffiepudding

In de wereld van de koffiepudding is Cees niet echt thuis, het is dan ook geen regulier banketbakkersproduct. Maar het […]

Ceviche Nikkei van Nazka

Peruaanse chef-kok Christian Motte maakt in de keuken van zijn restaurant Nazka in Amsterdam een ceviche die voortkomt uit de […]

Entrecôte Bordelaise

Frans Bon, chef-kok van kruidenmaker Apollo/Solina, maakt een Franse klassieker: Entrecôte Bordelaise. Hij completeert deze entrecôte in rode wijnsaus met […]

Auberginebites met tahin en gembersaus

Esther Erwteman is zodanig verslingerd aan tahin, dat ze er een boek over schreef met meer dan 150 toepassingen van […]

Een brood maken in een uur en drie kwartier

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz is voortdurend op zoek naar foolproof recepten voor alledaagse dingen. Zo heeft ze onder het motto ‘iedereen […]

Pannenkoeken bakken

Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper, kookboekauteur en tweede plaats winnares van Heel Holland Bakt 2019, maakt pannenkoeken. Je zou het een […]