Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen

In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.

De ultieme kalfskroket maken

Kalfsvleeskroketten bevatten room en zijn dus niet geschikt voor mensen die wel een kroket willen eten, maar geen lactoseproducten verdragen. […]

NK Oestersteken 2015

Wie maakt het snelst dertig oesters open? Dat was de uitdaging op de Nationale Kampioenschappen Oestersteken. Nu eens niet zoals […]

Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]

De Beste Chocola voor in de Keuken

Wie met chocola in de keuken aan de gang wil en zich bedient van de repen uit de supermarkt, komt […]

Zoetzuur van komkommer en rode ui

Zoetzuur is een fris bijgerecht dat gemakkelijk zelf te maken is. Prima begeleider van -bijvoorbeeld- saté of rijstgerechten die een […]

Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey

Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]